• slide
  • slide

Jolly Mec Kachel

Wind, water en zon kennen we allemaal als duurzame energiebronnen. Maar wist u dat ruim zestig procent van de duurzame energie in Nederland geproduceerd wordt uit biomassa? Zo wordt het onder andere gebruikt voor CV-haarden en de Jolly Mec kachel. Daarmee verwarmt u op duurzame wijze uw woning.

Wat is biomassa?
De afgelopen jaren is er steeds meer vraag ontstaan naar economisch ecologische warmte. Zo is het gebruik van biomassa de afgelopen jaren sterk in opkomst. Het dient onder andere als brandstof voor vuur, vandaar dat het goed te gebruiken is voor kachels.

Biomassa biedt diverse voordelen. Zo stookt u CO2 neutraal omdat er bij verbranding bij hout evenveel CO2 wordt uitgestoten als bij een boom die groeit. Bovendien raakt biomassa in tegenstelling tot fossiele brandstoffen nooit op en is het altijd beschikbaar. Al deze voordelen ervaart u tijdens het gebruik van een Jolly Mec kachel. Het verwarmt uw huis en sanitair volledig, waardoor het thuis altijd behaaglijk aanvoelt. Bovendien zorgt het sfeervuur voor een ontspannen gevoel. Daarnaast geniet u met deze kachel van een hoog rendement, waardoor er uiteindelijk een minder hoge energierekening op uw deurmat valt.

Gemakkelijk te onderhouden
Uw eigen haard is goud waard, want het zorgt voor een warm thuis. Jolly Mec heeft duurzaamheid en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Zo werken er altijd twee vaklieden van Green Install aan de kachel, die zich moeten verantwoorden bij eventuele fouten. Dankzij de hoge maatstaven werkt de kachel gelukkig bijna altijd perfect. Wel is het belangrijk dat zowel de klant als de monteur regelmatig onderhoud uitvoeren. In de constructie hangen een aantal panelen waardoor u de kachel gemakkelijk kunt bereiken. Daarnaast blijft het glas van de pellet kachels altijd brandschoon dankzij de speciale branderkamer van vermuciliet. Nadat u de Jolly Mec kachel heeft aangeschaft zult u merken dat de warmte bijzonder snel naar de warmtewisselaar gaat.

Deze kachel is zeer innovatief en heeft een bijzonder snelle verbranding. Het maakt namelijk gebruik van een luchtmetingssysteem dat continue zorgt voor een effeciënte en optimale verbranding. Voordeel hiervan is dat u de Jolly Mec kachel niet constant in de gaten hoeft te houden. Dit slime systeem denkt dus met u mee waardoor u tijd en kosten bespaart.

Voldoet aan moderne eisen
Met een deze kachel geniet u van comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Er is bijna niets sfeervoller dan een knetterend haardvuur in huis. Deze kachel voldoet aan alle eisen van de moderne tijd. Zo kunt u bij de luxe uitvoering gebruik maken van een touchscreen waarmee diverse functies uit te voeren zijn. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sturen van de luchttoevoer en rookgasafvoer.

Een deskundig en vrijblijvend advies
Vragen of advies nodig? Wilt u meer weten over biomassa en Jolly Mec kachels? Bekijk onze Jolly Mec product pagina of neem contact op met Green Install. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 033-286 51 09. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen op info@greeninstall.nl
Contact
Greeninstall
't Achterhuis 10
3902 CX Veenendaal
Bel: 06 4946 6327
Vraag van de dag
V: Walltherm
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
 Bel voor een afspraak: 06 4946 6327