• slide
  • slide

Hydra warmtepomp

Steeds meer Nederlandse huishoudens gebruiken economisch ecologische warmte. Dit zijn duurzame energiebronnen zoals biomassa, water, zon en wind. Op dit moment is biomassa al verantwoordelijk voor 60 procent van de duurzame energie in Nederland. Dit percentage zal in de toekomst alleen maar hoger worden. Het gebruik van een Hydra warmtepomp is van de manieren waarop u duurzame energie kunt opwekken. Bovendien geniet u met deze warmtepomp van een hoog rendement en een warme en behaaglijke woning.
 
Geschikt voor warmtesystemen met lage temperatuurverwarming
Een woning met goed verwarmde kamers zorgt voor een comfortabele leefsituatie. Green Install installeert voor u een Hydra warmtepomp om dit voor elkaar te krijgen. De warmtepomp is geschikt voor woningen die warmtesystemen met een lage temperatuurverwarming gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan lage temperatuur radiatoren en vloerverwarming.
 
Deze lucht-water warmtepomp bestaat uit verschillende onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daardoor werkt het optimaal en profiteert u van een zeer goed rendement. Deze geoptimaliseerde waterpomp bestaat onder andere uit een ventilator die gebouwd is om zo geruisloos mogelijk te werk. De ventilator is netjes weggewerkt achter een grill en dus niet direct zichtbaar

Warmtepomp is meteen te gebruiken
Deze warmtepomp is na de installatie door Green Install meteen te gebruiken. Dit is te danken aan het feit dat het al in de fabriek geprogrammeerd is om meteen te werken in verschillende verwarming systemen. Een speciale controller zorgt ervoor dat de installateur verder niets meer hoeft in te stellen. Deze warmtepomp maakt niet alleen indruk door de verschillende onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Alle units zijn al tijdens de productie in de fabriek uitgebreid getest. Daardoor weet u zeker dat de warmtepomp na de levering perfect werkt.

Strakke en moderne uitstraling
Ook aan het uiterlijk van de Hydra is veel aandacht besteed, want de warmtepomp heeft een strakke en moderne uitstraling door de verticale en gepoedercoate stalen behuizing. Tevens bevat het een milieuvriendelijke refrigerant, een substantie in de warmtepomp dat bijdraagt aan het proces van koelen en verwarmen. Deze warmtepomp voldoet dan ook volledig aan de eisen van moderne verwarmingssystemen, die zo duurzaam mogelijk moeten zijn.
 
Pomp units en warmtewisselaars zorgen voor duurzaam verbruik
De pomp units vormen een van de hoofdonderdelen van de Hydra. Het geïntegreerde beheer van deze pompen zorgt voor een energiezuinige productie van warmte. Dit geldt ook voor hoge temperaturen in de zomermaanden. De van RVS gemaakte warmtewisselaars van de Hydra produceren op een efficiënte en effectieve manier zowel verwarmingswater als warm water voor uw sanitair, zoals de wasmachine en vaatwasmachine.
 
Daarnaast zorgt de dubbele warmtewisselaar van de Hydra ervoor dat er tapwater kan worden geproduceerd tijdens het verwarmen en koelen van de woning, zonder dat er veel energie wordt verbruikt. Daardoor geniet u zowel in de zomer- als wintermaanden van een hoog rendement.
 
Een deskundig en vrijblijvend advies
Wilt u meer weten over biomassa en de Hydra warmtepomp? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Green Install. We plannen graag een afspraak voor u in met een van onze adviseurs. U kunt onsook een mail sturen op info@greeninstall.nl
Contact
Greeninstall
't Achterhuis 10
3902 CX Veenendaal
Bel: 06 4946 6327
Vraag van de dag
V: Walltherm
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
 Bel voor een afspraak: 06 4946 6327