• slide
  • slide

Bef Home Haarden

De afgelopen jaren is het gebruik van economisch ecologische warmte toegenomen in Nederland. Biomassa is daar een zeer goed voorbeeld van. Inmiddels is het verantwoordelijk voor maar liefst zestig procent van de duurzame energie in ons land. Wist u dat u met een van de haarden van het Bef home merk eenvoudig kunt besparen op het gasverbruik in uw woning?

De voordelen van een duurzame haard
Tijdens het gebruik van een duurzame haard ervaart u verschillende voordelen. Zo kunt u er een woning volledig mee verwarmen, waardoor het altijd fijn is om thuis te zijn. Bovendien kunt u enorm besparen op uw gasverbruik. Dit is te danken aan het feit dat Green Install een systeem plaatst die gebruik maakt van de gratis warmte van de zon. Daarbij wordt een pellet of hout gestookte CV-haard aangesloten op een buffervat, die ervoor zorgt dat uw gehele woning zonder gas van warm water en CV-warmte is voorzien. Dit levert u een veel lagere energierekening op.

De innovatieve modellen van Bef Home
Het Bef home merk komt uit Tsjechië en heeft de afgelopen jaren zowel normale inbouw haarden als inbouw CV haarden op de markt gebracht. U heeft de keuze uit verschillende modellen die allen bekend staan om hun duurzaamheid, design en innovatie. Zo beschikken veel haarden over dubbel glas en geoptimaliseerde lucht toevoer. Ook de efficiënt werkende brander kamer en zelfsluitende liftdeuren dragen bij aan het innovatieve karakter van deze haarden. Dankzij de speciale liftdeuren kunt u eventueel ook met een open deur stoken. De haarden worden door vakmensen van Green Install geplaatst, die weer samenwerkt met de leverancier Eco2all.

Verschillende modellen haarden
Bij Bef Home heeft u de keuze uit verschillende soorten inbouwhaarden, variërend van hoge haarden tot hoekhaarden, tunnelhoekhaarden en zelfs U- en C-vormige haarden. Met de twee laatstgenoemde opties zorgt u ervoor dat de open haard het middelpunt van iedere kamer vormt. Plaats het bijvoorbeeld in de woonkamer of studeerkamer. U geniet vervolgens van een sfeervolle en warme ruimte.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop
Kwaliteit en veiligheid staat voorop bij Bef home. Zo voldoen de haarden aan strenge veiligheidseisen. Op dit moment is het merk bezig met de ontwikkeling van CV haarden met luchtkoeling en trippel glas, die zeer geschikt zijn voor goed geïsoleerde woningen. Een andere veilige optie is een L-vormige haard. Dankzij de speciale hoekvorm heeft u veel zicht op het haardvuur, wat de veiligheid in uw woning vergroot. Ook tunnelhaarden van Bef winnen aan populariteit. Deze bieden als voordeel dat u het vuur in meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt zien. Ook is het mogelijk om de kachel vanuit verschillende ruimtes aan te steken en bij te vullen.

Speciaal onderhoud systeem
De haarden van Bef Home zijn dankzij het speciale onderhoud systeem eenvoudig te onderhouden. Zo bieden ze gemakkelijk toegang, waardoor u het glas bijvoorbeeld goed kunt schoonmaken. Met Bef Home kiest u dan ook voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. De stijlvolle haarden zijn dan ook een aanwinst voor iedere woning.

Een deskundig en vrijblijvend advies?
Heeft u interesse in onze Bef Home haarden? Bekijk dan de product pagina van Bef Home. Wilt u meer weten over biomassa en CV haarden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Green Install. We plannen graag een afspraak voor u in met een van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-286 51 09. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen op info@greeninstall.nl
Contact
Greeninstall
't Achterhuis 10
3902 CX Veenendaal
Bel: 06 4946 6327
Vraag van de dag
V: Altech
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
 Bel voor een afspraak: 06 4946 6327