• slide
    GreenInstall
    Groener Verwarmen is Minder opwarmen

Contact

Greeninstall
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
GreenInstall
We zijn dé specialist in gasloze verwarmingssystemen. Van duurzame pellet kachels tot warmte-pompen en buffervaten. Samen bouwen we aan een schoner klimaat. Dankzij onze jarenlange ervaring in het gasloos verwarmen bieden we een passende warmtevoorziening voor elk huishouden en bedrijf. De basis voor een duurzame & gasloze oplossing, begint bij het vaststellen van uw warmtebehoefte. Vanuit dit oogpunt kijken we naar de warmtevoorzieningen die al aanwezig zijn, voor een advies op maat.

Al een warmtepomp of zonneboiler aanwezig? Geen probleem, we sluiten vakkundig nieuwe producten aan op een bestaand besturingssysteem. Deze wordt door onze specialisten geprogrammeerd voor een optimale samenwerking tussen alle apparaten. Zo geniet u dagelijks van uw nieuwe haard of kachel.We werken nauw samen met betrouwbare vakmensen. Zo bieden we u een compleet totaalpakket. Van een passend advies, tot de installatie bij u thuis of op kantoor. Onze hout gestookte haarden en cv-ketels worden vakkundig en vol passie geplaatst.

Benieuwd naar onze gasloze mogelijkheden?
Heeft u interesse in het gasloos verwarmen van uw woning of kantoorpand? We helpen u graag met een vrijblijvend advies. Op locatie of in onze prachtige showroom in Woudenberg.
 
Neem contact op voor advies
 
Kachels.nl
Contact
Greeninstall
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
Vraag van de dag
V: Bef home haarden
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:    op afspraak
Zaterdag:09:30 - 17:00