• slide
  • slide

CV Haarden

In een tijd waarin het milieu centraal staat, is de keuze voor de juiste cv haard des te belangrijker. Daarbij is het natuurlijk ontzettend fijn als u niet alleen een steentje bijdraagt aan een beter milieu, maar als u hiermee ook zelf een voordeel kunt behalen. Met de speciale cv haarden, de zogenaamde biomassa ketels kunt u namelijk een enorme besparing realiseren op uw energierekening. Een biomassa cv haard levert u niet alleen meer rendement op, maar ook het milieu wordt hierdoor minder belast.

Een ideale vervanging voor uw huidige cv-ketel
De biomassa ketel is een ideale oplossing voor een vervanging van uw huidige cv-ketel. Ze bieden hetzelfde comfort en geven u de mogelijkheid om op een duurzame en economisch verantwoorde manier uw huis te verwarmen. Zonder dat u hiervoor uw huis compleet hoeft te verbouwen. Natuurlijk is het altijd wel verstandig om de duurzame cv-houtkachels of pellet kachels door een erkende vakman te laten plaatsen, maar dat is eigenlijk met iedere cv-ketel het geval.

De toenemende vraag naar gasonafhankelijkheid en een hoger rendement
Green install is gespecialiseerd in het plaatsen van sfeerhaarden en duurzame haarden. Wij voorzien in een steeds groter wordende behoefte, zeker nu de vraag naar gasonafhankelijkheid steeds meer toeneemt. Bij ons systeem zorgen we dat u gratis gebruik kunt maken van de warmte van de zon, zelfs in de koudere wintermaanden. Het systeem werkt in combinatie met een hout of pellet gestookte cv-haard die is aangesloten op een buffervat. Hierdoor kunt u het gehele jaar door de hele woning voorzien van warm stromend water en cv-warmte. U begrijpt dat deze manier van stoken u een enorm rendement kan opleveren.

Een deskundig en vrijblijvend advies
Daarbij brengen de biomassa cv haarden van Green install ook nog eens sfeer en warmte in huis, zonder dat u het milieu hier overbodig mee belast. Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom in Woudenberg of informeer gewoon eens vrijblijvend wat de mogelijkheden voor uw woning zijn om duurzaam, milieubewuster én voordeliger te gaan stoken. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen, zowel per mail, aan de telefoon, in de showroom of via ons contactformulier op de website.
Contact
Greeninstall
't Achterhuis 10
3902 CX Veenendaal
Bel: 06 4946 6327
Vraag van de dag
V: Jolly Mec kachels
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
 Bel voor een afspraak: 06 4946 6327