• slide
  • slide

Over ons

Verwarmen, verkoelen, verduurzamen. GreenInstall is gestart vanuit de toenemende vraag van klanten naar gas-onafhankelijkheid in combinatie met comfort. Dankzij onze ervaring op het gebied van warmtevoorzieningen, airconditioning en CMI-besturingssystemen, bieden wij maatwerk voor elk huishouden of bedrijfspand.
 
Onze specialiteit
Het duurzaam verwarmen en verkoelen van een bestaande woning is een hele uitdaging zijn. Bij GreenInstall hebben wij ons gespecialiseerd in gasloze verwarmingssystemen en duurzame airconditioning. Zo bieden wij een oplossing die economisch en ecologisch verantwoord is. Samen kijken we naar een efficiënte en duurzame oplossing die past bij uw woning.
 
Een uitdaging gaan wij niet uit de weg
Heeft u een bedrijfspand dat gasloos wordt opgeleverd? Deze uitdaging gaan we bij GreenInstall niet uit de weg. Met behulp van moderne technieken kijken we naar de beste oplossing voor uw werkomgeving. Panden kun je bijvoorbeeld goed verwarmen met een pelletketel en Heatpijps.
 
Efficiënte & duurzame oplossingen
Gasloos verwarmen en duurzaam verkoelen vermindert de opwarming van de aarde. Zo bouwen we samen aan een schoner klimaat voor volgende generaties. GreenInstall is specialist in gasloze verwarmingssystemen en airconditioners. Warmte-pompen, houtgestookte cv-haarden, zonneboilers, pelletkachels, infraroodverwarming: voor iedere woning en iedere bedrijfspand hebben wij een oplossing die economisch en ecologisch verantwoord is.
 
Het is echt maatwerk!
Een goed advies begint in onze showroom. Samen kijken we naar de warmtebehoefte van uw woning aan de hand van enkele vragen. Zo weten we precies hoeveel kilowatt er nodig is om uw woning of bedrijfspand van een goed klimaat te voorzien.
 
 
Bij GreenInstall bieden we oplossingen op maat. Op het moment dat we een goed beeld hebben van het energieverbruik van de woning of kantoor, kijken we naar manieren om deze verder te optimaliseren. Zou kunnen we bijvoorbeeld een buffervat of pellet-kachel installeren of bestaande apparaten op ons CMI-systeem aansluiten.
 
Ons unieke CMI-systeem
Het efficiënte en duurzaam verwarmen staat en valt met een goed besturingssysteem. Bij GreenInstall bestaat onze service uit meer dan het vakkundig installeren van uw cv-kachel of haard. Onze meerwaarde zit hem in ons unieke CMI-besturingssysteem. Ons CMI-systeem wordt geschreven op basis van de huidige (energie) situatie per huishouden, voor een optimale samenwerking tussen alle apparaten.
 
Heeft u interesse of vragen? Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag!
Contact
Greeninstall
't Achterhuis 10
3902 CX Veenendaal
Bel: 06 4946 6327
Vraag van de dag
V: Altech
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
 Bel voor een afspraak: 06 4946 6327