• slide
  • slide

Over ons

Coen & Jitze van Westerveld
Samen zijn wij GreenInstall gestart vanuit de toenemende vraag van klanten naar gas-onafhankelijkheid en een hoger rendement. Dankzij onze ervaring op het gebied van warmtevoorzieningen en CMI- besturingssystemen, bieden wij maatwerk voor elk huishouden of bedrijfspand.
 
Onze specialiteit
Het duurzaam verwarmen van een bestaande woning kan nog een hele uitdaging zijn. Bij GreenInstall hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van gasloze verwarmingssystemen. Zo bieden wij een oplossing die economisch en ecologisch verantwoord is. Samen kijken we naar een efficiënte en duurzame oplossing die past bij uw woning.
 
Een uitdaging gaan wij niet uit de weg
Heeft u een bedrijfspand die gasloos wordt opgeleverd? Deze uitdaging gaan we bij GreenInstall niet uit de weg. Met behulp van moderne technieken kijken we naar de beste oplossing voor uw kantoor. Deze panden kan je goed verwarmen met een pelletketel en Heatpijps.
 
HHeatpijps, dit zijn glazen buizen die op het dak worden geïnstalleerd waarmee je rond deze tijd van het jaar prima het warme tapwater van de heatpijps gebruiken.
 
Efficiënte & duurzame oplossingen
Gasloos verwarmen vermindert de opwarming van de aarde. Zo bouwen we samen aan een schoner klimaat voor volgende generaties. GreenInstall is specialist in gasloze verwarmingssystemen. Warmte-pompen, houtgestookte cv-haarden, zonneboilers, pelletkachels, infraroodverwarming: voor iedere woning en iedere bedrijfspand hebben wij een oplossing die economisch en ecologisch verantwoord is.
 
Het is echt maatwerk!
Een goed advies begint in onze showroom. Samen kijken we naar de warmtebehoefte van uw woning aan de hand van enkele vragen. Zo weten we precies hoeveel kilowatt er nodig is om uw woning of bedrijfspand goed te verwarmen.
 
Bij GreenInstall bieden we oplossingen op maat. Op het moment dat we een goed beeld hebben van het energieverbruik van de woning of kantoor, kijken we naar manieren om deze verder te optimaliseren. Zou kunnen we bijvoorbeeld een buffervat of pellet-kachel installeren of bestaande apparaten op ons CMI-systeem aansluiten.
 
Ons unieke CMI-systeem
Het efficiënte en duurzaam verwarmen staat en valt met een goed besturingssysteem. Bij GreenInstall bestaat onze service uit meer dan het vakkundig installeren van uw cv-kachel of haard. Onze meerwaarde zit hem in ons unieke CMI-besturingssysteem. Ons CMI-systeem wordt geschreven op basis van de huidige (energie) situatie per huishouden, voor een optimale samenwerking tussen alle apparaten.
 
Heeft u interesse of vragen? Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag!
Contact
Greeninstall
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
Vraag van de dag
V: Bef home haarden
A:
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:    op afspraak
Zaterdag:09:30 - 17:00